Français  /  Hulp op afstand  /  API  /  Login  
 


 


 


 


 


 


 


 


Integraties
Iedereen weet dat het veel efficiënter is wanneer data tussen software automatisch uitgewisseld wordt. Om die reden heeft CloudPOS haar open API ontwikkeld. (Rechtsboven "API"). Iedereen kan elk modern pakket integreren. Er zijn reeds tal van integraties. Hieronder vind je een overzicht. Vragen? Neem contact.
Freedelity
Bouw relaties met je klanten

Ken je klant en versterk de relatie met je klanten. Met de klantenkaart die ELKE klant van je reeds op zak heeft!

De app die hoogst waarschijnlijk de grootste extra opbrengst zal helpen realiseren voor jouw zaak. Customer Relationship Marketing en Business Intelligence. C.R.M & B.I. Door te kiezen voor Freedelity kies je ook meteen voor een platform dat volledig conform de GDPR is opgebouwd. Je kan je klantendata volledig beheren op een GDPR complient manier met Freedelity.

Bouw relaties met je klanten. Communiceer met je klanten via e-mail, post, sms, app. Direct inzicht in je zaak.

Freedelity is volledig geïntegreerd met Cloudpos.

Dit heeft als groot voordeel dat je via de kassa software zonder extra applicatie de klanten hun loyaliteit voordelen kan toekennen. Klanten kunnen dan ook via de gratis My Freedelity app hun voordelen raadplegen, hun data up to date houden, en nog veel meer.Takeaway.com
Het bijzonder gekende platform om via app of telefonisch vanuit je luie zetel maaltijden te bestellen. In het begin was het vooral pizza, waardoor de naam toen pizza.be was; intussen is dit overgenomen en takeaway.com geworden. Een succesvol platform waar consumenten allerhande soorten thuisgeleverde maaltijden bestellen, van pizza, over sushi naar taco's.

Integratie met Cloudpos zorgt voor een grote efficiëntie winst: alle orders komen rechtstreeks in je Cloudpos Kassa terecht.

Gedaan met een afzonderlijk bakje, en alles overtikken in je kassa. Geen tijdverlies meer. Geen fouten meer.

Interesse? Vraag een demo!Toshiba Storemate Paystation
De Toshiba Storemate, ook gekend onder de naam Toshiba Paystation, is een Cash Management Systeem. In de volksmond een cash geldwisselaar genoemd.

Hygiënisch en altijd correct. Cash geld is vies. Briefjes en munten die door tientallen handen gegaan zijn, van mensen die soms ziek zijn. Bah. Om die reden kiezen meer en meer slagerijen, bakkerijen, chocolatiers, kaas en delicatessenwinkels ervoor om zo'n machine te plaatsen die wisselgeld automatisch teruggeeft.

Hiertoe is het natuurlijk nodig dat er een integratie is met de kassa en dat deze de juiste bedragen aan die machine doorgeeft.

Dat is dan ook wat we met Cloudpos gerealiseerd hebben. Een integratie met de machines van het merk Toshiba.

http://www.toshibatec-eu.beCCV
Let's make payment happen

CCV is in België sinds jaar en dag de challenger van de marktleider. Ze bieden ook een waaier van betaalterminals met tal van tariefplannen.

Cloudpos heeft een integratie met een aantal van hun modernere betaalterminals. Vraag eerst info alvorens te beslissen aub.

https://www.ccv.eu/be-nl/Loyaltek
Loyaltek is een betaalterminal provider. Hier hebben we een integratie met een model betaalterminal; zodat het bedrag rechtstreeks van de kassa naar de terminal gestuurd wordt.

http://www.loyaltek.comPayworld
A new world in payment & terminal services

Misschien wel de meest innovatieve speler op de markt van betaalterminals in België op het moment. Zeker een uitdager van de gevestigde waarden.

Ze claimen:

Beste prijs Soepel contract, gemakkelijk en snel opzegbaar Simpel, flexibel, betrouwbaar Veilige en snelle transacties WIFI / 3G mobiele en vaste terminals beschikbaar

Cloudpos heeft bijzonder vlot een integratie met al hun terminals gerealiseerd.

Hun support bij installatie en het opzetten van de connectie tussen de kassa en de terminal is ongeËvenaard.

https://www.payworld.beYuki
Robotic accounting

Boekhouden zonder zelf te boeken en toch actueel inzicht in de financiële cijfers van je onderneming? Yuki heeft een innovatief boekhoudplatform waarbij alle administratieve taken op een slimme manier worden uitbesteed.
Benieuwd hoe dit werkt? Ontdek in een paar stappen hoe je de boekhouding kunt uitbesteden via het Yuki platform.

https://www.yuki.be/boekhoudplatform-voor-ondernemers

Meer info en demo van Yuki? Neem rechtstreeks contact met hen op.Atos Worldline
Werken aan een cashless society

Worldline is specialist in het verbinden en beveiligen van transacties. Ze zijn marktleider in België. Onze technologische expertise beslaat de gehele waardeketen van betalingen. We maken beheren digitale platforms om miljoenen kritieke transacties te verwerken tussen bedrijven, hun partners en hun klanten.

Ze bieden dan ook een brede waaier aan terminals en kaartverwerkingsoplossingen.

Cloudpos heeft met een beperkt aantal moderne terminals een koppeling. Vraag eerst info aan ons voor u beslist.Fooddesk
Allergenen regelgeving

Fooddesk zorg samen met jou ervoor dat je 100% IN ORDE BENT met de allergenen regelgeving, nutriënten, etikettering en hygiëne.

Fooddesk doet wat je zelf niet wil doen als horecazaak, bakker, slager, voedingsverwerker, namelijk het opvragen / digitaliseren / beheren / updaten en verdelen van technische fiches.

In 2 minuten tijd de allergenen, ingrediënten en voedingswaarden berekenen van een bereiding! Uitgebreide HACCP en kostprijsberekening-module

Ontdek wat FOODDESK kan betekenen voor jouw zaak:

Er is een volledig operationele integratie tussen Cloudpos en Fooddesk.

Fooddesk kost je minder dan een uurloon per maand.

https://www.fooddesk.beETPOS - MARQUES weegschalen
Dit is een Portugese fabrikant van weegschalen.

Er is een integratie gerealiseerd met de ETPOS versie 4 en 5 van hun weegschaal software voor een gemakkelijker beheer van de producten, ook via de cloud. Een tweede voordeel van de integratie is dat het mogelijk is om van hun weegschaal met hun kassa software op, een GKS (Geregistreerd Kassa Systeem voor de Horeca) te maken.

Info? Neem contact op met ons.Checkfront
Online bookings made easy

Een eenvoudige oplossing voor complexe problemen. (Echt.) Checkfront maakt het gemakkelijk om boekingen en klanten te beheren in een app die uitblinkt door gebruiksgemak en functionaliteit.

De integratie met Cloudpos is dan ook bijzonder handig voor iedereen die met boekingen te maken krijgt. Enkele voorbeelden: Tours (sightseeing tours), attracties, cultuur, avontuurlijke activiteiten, ruimtes boeken zoals kantoren, zalen, evengoed als materieel, vervoer, maar ook accomodaties zoals appartementen, kamers, campeerplaatsen enz.

Meer dan 109 knappe functies die de Cloudpos kassa aanvullen. Een echte aanrader.

https://www.checkfront.com/CashDRO
Een Cash Management Systeem dat compact en betaalbaar is.

Het aantal contante betalingen blijft aanzienlijk, ondanks het gemak van elektronisch betalen. Een groot deel van de betalingstransacties gebeurt nog steeds via muntstukken en biljetten. Hygiëne, veiligheid en snelheid worden steeds belangrijker in de winkelomgeving.

Cash is vies. Daarom installeren steeds meer slagerijen, bakkerijen en andere voedingswinkels een cash geld verwerkingsmachine, ook wel Cash Management Systeem genoemd.

Cash wordt gestolen. Vaker door medewerkers dan je denkt. Of het gaat verloren, het valt op de grond en men vergeet het op te rapen bijvoorbeeld. Echter wordt er ook veel cash gestolen door dieven in winkels. Beveiliging tegen winkeldiefstal, snelheid bij verwerking van het cash geld en optimalisatie van het boekhoudproces zijn naast hygiëne ook belangrijke aspecten voor winkels die aanzetten tot gebruik van een geld verwerkingsmachine. CashDRO3 is een gebruiksvriendelijk, efficiënt en betrouwbaar CMS (= geld verwerkingsmachine). CashDRO3 is meteen een kluis wat het veilig maakt. CashDRO3 is snel, hygiënisch en modulair; ze bestaat uit uit een biljetten- en muntstukkenmodule.Teamleader
Maak van je Teamleader een Geregistreerd Kassa Systeem

Waarom CloudPOS integreren met Teamleader?

Maak deals, offertes en facturen met Teamleader CRM en van zodra een deal gewonnen is, wordt deze automatisch door Cloudpos verwerkt; indien GKS, ook reglementair via de zwarte doos.

Klanten worden in twee richtingen uitgewisseld, direct na aanmaak.

Zo win je tijd, werk je efficiënter en geniet je van het beste van beide software oplossingen. Vraag een gratis demo.

https://www.teamleader.euExact
Boekhouding en zoveel méér

De belangrijkste voordelen:

Alles geautomatiseerd in 1 flexibel abonnement Werk online samen voor het beste resultaat Verbeter je resultaten door 24/7 inzicht in alle cijfers

Exact helpt bedrijven om snel en eenvoudig slimmere beslissingen te nemen. Dankzij de mensen, technologie, software en diensten van Exact kunnen bedrijven vertrouwensvol en duidelijk handelen om de doelen van vandaag en de ambities van morgen te bereiken. Exact. Cloud business software.

Er is een operationele integratie van Cloudpos en Exact.

Meer info en gratis demo van Exact?
KLIK HIER

Eens je jouw account hebt aangemaakt bij Exact is het eenvoudig om te integreren. We helpen je natuurlijk bij elke stap.Mollie
Slimme betaalproducten voor innovatieve bedrijven van elk formaat.

Cloudpos heeft een zeer uitgebreide integratie met mollie. Mollie is een payment service provider uit Nederland die toonaangevend is qua innovatieve technologie en scherpe prijzen.

Cloudpos heeft mollie integratie in haar webshop cms om online betalingen van klanten die kopen op uw Cloudpos Webshop mogelijk te maken.

Cloudpos heeft mollie integratie om uw facturen vanuit de Cloudpos omgeving digitaal te laten betalen.

Cloudpos kan abonnementen en andere recurrente betalingen door u laten innen via mollie als psp.

En dit alles aan bijzonder scherpe tarieven.

Meer info bij mollie zelf:

https://www.mollie.comPayconiq
App voor betaling via smartphone, geïntegreerd in jouw kassa! De smartphone betaal app van de Belgische banken.

Gratis integratie bij Cloudpos.Cloudpos print een QR code op het kassa ticket. Klant scant deze QR code met z’n smartphone en krijgt het bedrag dat’m moet betalen in z’n app, bevestigt en betaalt, en de kassa ontvangt een bevestiging dat het bedrag correct betaald werd.

https://www.payconiq.be/nl/instore/Mailgo
Een innovatief platform voor gepersonaliseerde emailcampagnes.

Ben je die Mailchimp aap beu onderaan elke email omdat je weet dat je emails toch in de reclame terechtkomen en door je ontvangers niet gelezen worden?

Dan hebben wij oplossingen. Heb je een Winkel? Dan kies je best voor Freedelity. Heb je geen winkel en doe je vooral B2B zaken? Werk je met Teamleader als CRM? Dan is Mailgo je beste keuze.

Functies: Prachtige rapporten. Zie opens, clicks, bounces, .. Autoresponders en automatische opvolgcampagnes Lijst segmentatie Lijstbeheer, mass import/delete, opt-in pagina, opt-out pagina, dankje/vaarwel e-mails, etc. Gepersonaliseede velden. Alle velden van je eigen CRM zijn mogelijk, hoeveel je er ook gepersonaliseerd en uniek aangemaakt hebt, ze kunnen overgenomen worden. Bounce, klachten en unsubscribe afhandeling Zapier integraties! GDPR functionaliteit! Two Factor Authentication Snel verzenden via meerdere servers Google Analytics support Importeer lijsten zonder dat herbevestiging nodig is Verzend emails met attachments Gebruik personalisatie tags vanuit je velden Single or double opt-in enz.  Algemene voorwaarden   -   03 689 77 44   -   info@cloudpos.be   -   vermelde prijzen zijn excl. Btw   -   Syntax Bvba 2019  
  Algemene voorwaarden  - 03 689 77 44 - info@cloudpos.be
vermelde prijzen zijn excl. Btw - Syntax Bvba 2015