Français  /  Hulp op afstand  /  API  /  Login  
 


 


 


 


 


 


 


 
Software.. En alles eraan gekoppeld
Hoe meer u met elkaar verbindt, hoe minder u hoeft te doen. Er zijn verschillende verbindingen.
Hieronder vindt u een uitleg over alle programma’s in de “cloud”.


Kassa besturing
Onze software is geschikt voor elke horeca en detailhandel zaak van klein tot heel groot.
De kassa software staat in rechtstreekse verbinding met de tafelbedieningstablet, mobiele barcodescanners, keukendisplay, mediascreen en website. Online bestellingen verschijnen duidelijk op het kassascherm.Webpanel
Via het speciaal ontworpen webpanel backoffice kan u overal via het internet zowel de inhoud van de kassa als die van de website aanpassen. Van hieruit hebt u volledige controle over het systeem. Ook kan u de dagelijkse boekhoudrapporten bekijken.

QR scan app
Met de QR scan app kunnen klanten met hun smartphone voortaan zelf bestellen aan hun tafel. Op de tafels in uw restaurant of taverne kleven we een mooi QR label met een woordje uitleg. Wanneer de klant dit label scant, kan hij vanaf zijn smartphone een bestelling doorgeven, naar de rekening vragen of een ober oproepen. Op de kassa verschijnt er een signaal zodat u meteen een ticket kan afdrukken.

Webdesign
Voor de online bestellingen zorgen wij voor speciale webdesigns waarin een online bestelsysteem verwerkt is. U kan kiezen uit een standaard opmaak design of een op maat gemaakt design.

Mediascreen
Een mediascreen is een automatisch prijzenbord & adverteerscherm. Verandert u een product of prijs in uw kassa, dan verandert dit meteen op het bord.


Catering, traiteur, feestzaal
Bij catering word er vaak gewerkt op basis van een afgesproken all-in prijs. Onze facturatie module werd speciaal verder ontwikkeld voor cateringsbedrijven die ook vallen onder het GKS, zonder nood te hebben aan een fysiek kassatoestel.


Iphone handheld

Ipad handheld

Android phone handheld

Android tablet handheld

Windows handheld

Windows keukendisplay

  Algemene voorwaarden   -   03 689 77 44   -   info@cloudpos.be   -   vermelde prijzen zijn excl. Btw   -   Syntax Bvba 2019  
  Algemene voorwaarden  - 03 689 77 44 - info@cloudpos.be
vermelde prijzen zijn excl. Btw - Syntax Bvba 2015